Депутатите разпитват Дончев, Горанов, Танева, Кралев и Аврамова

Депутатите разпитват Дончев, Горанов, Танева, Кралев и Аврамова
НС
A A+ A++ A

Петима членове на кабинета ще вземат участие в петъчния парламентарен контрол, предаде БГНЕС.

Първи на депутатски въпрос ще отговаря вицепремиерът Томислав Дончев, който внесе ясно за безопасността на пътищата в контекста на работата на агенция „Безопасност на движението по пътищата“.

След него финансовият министър Владислав Горанов ще участва в разисквания с депутатите за „нова концепция за облагане на хазартните игри“, декларирана от него през месец март 2016 г.

Укрепването на свлачището на държавния път Смолян – Мадан и необходимостта от изграждане от кръгово кръстовище на един от изходите на Русе. С това са свързани депутатски въпроси, адресирани до министъра на регионалното развитие и благоустройството Петя Аврамова.

Злоупотребите с декларираните площи за производство на зеленчуци в хасковска област. За това информация ще даде земеделският министър Десислава Танева.

Последен на въпроси ще отговаря министърът на спорта Красен Кралев, който ще даде информация за извършена проверка на дейността на директора на държавното спортно училище „Ген. Владимир Стойчев“ в София и борбата с допинга при провеждането на държавна политика в областта на младежта и спорта.

 

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Вътрешна политика
Последно от Вътрешна политика

Всички новини от Вътрешна политика »