Диего Марадона лъсна по голи задни части в скандално ВИДЕО

Диего Марадона лъсна по голи задни части в скандално ВИДЕО
A A+ A++ A

Скандално видео със световния шампион Диего Марадона привлече вниманието. На него си вижда как легендата танцува с бившата си приятелка Вероника Охеда и в един момент си сваля гащите. Видно е, че Дон Диего не е трезвен.

Аржентинските медии предполагат, че записът е направен наскоро, защото през април Охеда твърдеше, че не е виждала Марадона от дълго време заради изолацията покрай коронавируса. Ако наистина видеото е скорошно, то показва, че бившият футболист е нарушил карантината, след като се е събрал в един дом с дамата.

В момента 59-годишният Диего е треньор на Химнасия (Ла Плата). Преди 2 дни се навършиха 34 години от паметния мач на Аржентина с Англия на Мондиала в Мексико, в който Марадона вкара гола с “Божията ръка” и този, при който премина половината играчи на съперника.

Наскоро Христо Стоичков призна публично, че Марадона вече не му е приятел: "Той загуби скъп приятел в мое лице. Вината е в него". Причина за разлъката между някогашните дружки е, че Марадона най-безцеремонно не се появи на бенефиса на Камата, макар че се бе обещал.

 
 
Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Спорт
Последно от Спорт

Всички новини от Спорт »