Премиерът се ядоса на плажуващите в Гърция: Рибата ни е по-хубава и евтина. Хотелите са ни по-чисти и сигурни! Какво още ни трябва?

Премиерът се ядоса на плажуващите в Гърция: Рибата ни е по-хубава и евтина. Хотелите са ни по-чисти и сигурни! Какво още ни трябва?
A A+ A++ A

"Бяхме смели и отговорни. Ползвахме най-добрата експертиза на медицинските ни специалисти. Виждате, че днес редица европейски страни обявяват неща, които ние сме направили преди 3-4 седмици“, това заяви премиерът Бойко Борисов, който направи инспекция на пътя Мездра-Ботевград.

Министър-председателят отново подкара джипа си и даде нова наредба, а компания му прави регионалният министър Петя Аврамова. "Българската икономика заработи много отрано. Надявам се българският туристически бранш да провокира нашенците да изберат да почиват това лято у нас, а не да чакаме с радост новината, че Гърция вече ще ни пуска.

Рибата ни е по-хубава, евтина и прясна. Хотелите са ни по-чисти и сигурни… какво още ни трябва? Редно ли е да даваме пари на сектора, а платежоспособните българи да отиват да почиват в Гърция?“, ядоса се Борисов.

"Въобще не ме интересува ще ме разследват ли. Виждали ли сте тиранин да му правят такива неща? Въобще не ме интересува какви ги говорят. Подготвят ми разни неща, но това само ме прави по-силен. Колкото пъти го направят – толкова пъти ги бия. Няма лоша реклама!“, заяви Борисов.

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Туризъм
Последно от Туризъм

Всички новини от Туризъм »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"