Наско Сираков изрита Хубчев, Георги Тодоров ще спасява сезона! Мъри отказа да се върне (ВИДЕО)

Наско Сираков изрита Хубчев, Георги Тодоров ще спасява сезона! Мъри отказа да се върне (ВИДЕО)
A A+ A++ A

Георги Тодоров е новият старши треньор на Левски. Това бе потвърдено от официалния сайт на "сините". В екипа му влизат Димитър Телкийски, Тодор Симов и треньорът на вратарите Георги Стоянов, който от зимата е на тази позиция в школата на Левски. 

Тодоров изведе „сините“ за първа тренировка след загубата от Локомотив Пловдив в първия полуфинал за Купата на България с 0:2.

"Ръководството на ПФК Левски води разговори за прекратяване на договорите на Петър Хубчев и неговите помощници", написаха още "сините" на клубната си страница.

Засега обаче Хубчев и сие не са съгласи да си тръгнат без неустойки, а те са солени, което утежнява допълнително тежкото финансово състояние на 26-кратния шампион.

Изтече и информация, че Мъри Стоилов е отказал да се завърне на мостика на отбора. 

Хасковлията е бил категоричен в отказа си, без дори да влиза в сериозни преговори. Така за пореден път той отказва да се завърне на „Герена“, въпреки че е силно желан от много „сини“ фенове.

Последните години името му непрекъснато се спрягаше за поста наставник на Левски, но той винаги намираше причина да не приеме.

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Спорт
Последно от Спорт

Всички новини от Спорт »