„Алепу Вилидж“ и „ГБС Турс“: Строителните дейности са изцяло според разрешителните и закона

„Алепу Вилидж“ и „ГБС Турс“: Строителните дейности са изцяло според разрешителните и закона
Facebook
A A+ A++ A

Собствениците на имота на плаж Алепу и компанията, извършваща строителниде тейности там разпространиха своя позиция до медиите по повод разразилите се в последните дни скандали. Ето какво съдържа тя:

Във връзка с разразилите се дискусии относно строителството в местността „Алепу“, от името на собственика на имота „Алепу Вилидж„ и от името на носителя на правото за строеж „ГБС Турс” сме длъжни да заявим, че:

Изпълнените към момента дейности по проект „Алепу Вилидж“ с разрешение за строеж, са само и единствено в рамките на първи етап от одобрения инвестиционен проект, а именно укрепително съоръжение. Същите отговарят напълно на действащата към момента нормативна уредба.

В тази връзка, приветстваме публично инициативата съответните държавни институции да извършват проверка относно законността на строежа, като от наша страна оказваме пълно съдействие на контролните органи.

С настоящето писмо заявяваме и нашата готовност публично да представим проекта, след приключването на започналата проверка от Върховната административна прокуратура и да отговорим на всички поставени въпроси.

 

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Бизнес
Последно от Бизнес

Всички новини от Бизнес »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"