Мангъров се разкая: Изказването ми за Борисов беше неудачно

Мангъров се разкая: Изказването ми за Борисов беше неудачно
A A+ A++ A

Преди няколко дни доц. Атанас Мангъров разкри в ефир, че при разговора си с премиера Бойко Борисов, той му е казал: "Абе, Мангъров, толкова си убедителен, че ако бях жена, щях да ти пусна".

"Това за Борисов беше много неудачно изказване от моя страна. Но това, което исках да кажа е, че все пак, въпреки всички прокоби на щаба, все пак се намери един човек със здрав разум, който разбра какво се случва, защото все пак той е човекът, който ръководи страната. И въпреки всички тези прокоби, защото виждате, че щабът продължава да пророкува, как щяло да има яко умиране, втори вълни, трети вълни, просто премиерът чу и разбра. И както виждате нещата след това тръгнаха по доста правилен път, въпреки всички резерви и съпротивата на някои хора.

Всеки опит да се използват медицински постановки за други цели е много опасен", каза той в предаването "Студио Хъ" по Телевизия "7/8".

"Аз мисля, че нещата трябваше да приключат на 13 май. Много се учудих, че продължиха. Но явно има хора, на които това им хареса. Това е едното, а другото е, че има хора, които много се уплашиха и много ги е страх, отделно, че има хора, които продължават да се плашат. Ето, както сега от утре се отварят вече детските градини и се оказва, че само една четвърт от хората са склонни да пуснат децата си на детска градина. Друг е въпросът, че самите учителки и лели, които са в градините, също не са много ентусиазирани да ходят на работа, защото ги е страх И това са неща, които ще продължат много дълго време", смята той.

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »