Андреа пише книга за живота си (Снимки)

Андреа пише книга за живота си (Снимки)
A A+ A++ A

Подобно на бизнесменът Васил Божков, певицата Андреа, нажежава интернет всеки ден.

След като очерни Кобрата след раздялата им, разкривайки множество изневери и документи за закупени жилища, след тя сподели в instagram, че в момента пише книга за живота си.

Попитана как е свалила излишните килограми, Андреа заяви, че вече е изгубила цели 15кг. Като набляга главни на риба и месо.

Дългогодишната половинка на Кубрат Пулев - фолкпевицата Андреа, публикува снимка в Instagram, от която се вижда, че е била пребита. По лицето й се виждат синини, а към самата снимка певицата е написала "Извинявай, че изкарах истината".

Посланието вероятно се отнася към скорошните разкрития на Андреа, че Кобрата дълги години я е лъгал и изневерявал. С това певицата намеква, че е била пребита от Пулев заради нещата, които тя написа за боксьора в социалните мрежи.

До момента нито един от двамата не е давал официален коментар за раздялата им, както и причината за кавгите помежду им. Няма информация и къде са се развили действията и дали Андреа е подала жалба за извършеното деяние срещу нея.

Самата снимка се появи в профила на Андреа в Инстаграм, но скоро след това бе изтрита. Публикацията, в която певицата разкри за изневерите на Кобрата, също бе изтрита. Андреа изкара и документ, с който уличава Пулев, че купувал имоти с любовниците си

 

 

 

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »