Слави Трифонов: Какво да ги правим сега тия кавали, след като вече сме ги избрали?

Слави Трифонов: Какво да ги правим сега тия кавали, след като вече сме ги избрали?
A A+ A++ A
Дългия отново разкритикува управляващите. Този път недоволството му беше породено от мониторинга на ЕК над съдебната система и корупцията в България.
 
Ето какво написа във Фейсбук:
 
Вчера излезе позицията на Европейската комисия за мониторинга над съдебната система и корупцията в България. И от доклада става ясно, че мониторингът над България продължава. 
Цитирам дословно: "Тези въпроси са предмет на мониторинг по механизма за сътрудничество и проверка. В рамките на този механизъм Комисията продължава да наблюдава съдебната реформа и борбата с корупцията в България."
С тези изречения Брюксел потвърждава, че въведеният преди 13 години мониторинг продължава да действа, защото явно България не е изпълнила уловията за реформа на съдебната система и ефективност при борбата с корупцията.
И днес сутринта, във фейсбук профила си, външният министър Екатерина Захариева заяви следното: "Мониторингът на ЕК върху България е вдигнат".
Абе хора, какво става, бе?! Външният ни министър не просто лъже, а направо.... нямам думи да опиша какво прави. Това е толкова абсурдно, нелепо, дори престъпно, че направо е сюрреалистично. Европейската комисия заявява, че мониторингът над България не е паднал, а външният министър на България заявява, че е паднал. 
А сега, де! Ще цитирам една песен, в която се казва: 
“…И какво да ги правим сега тия кавали, 
след като вече сме ги избрали?"
Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »