Горанов захапа bTV заради Божков: Нямам спомен за тази комуникация, просто едни бизнесмени си правят бизнес

Горанов захапа bTV заради Божков: Нямам спомен за тази комуникация, просто едни бизнесмени си правят бизнес
A A+ A++ A

Владислав Горанов отрече да коментира документите, които бяха качени на Фейсбук страницата на Васил Божков. Захапа журналист от bTV - "Вашата медия проявява нездрав интерес към цялата тема. Няма да ви наричам негова медия, защото не ми е в стилистиката. Нямам спомен за тази комуникация с Васил Божков. С премиерът коментирахме само, че нямаме такъв спомен да сме водили такива разговори. Просто едни бизнесмени си правят бизнес."

"Опит за внушение, че правителството е увредило нечии интереси, свързани с бизнес отношения. Преди две седмици, още при първата изява на г-н Божков, заявих, че и аз, и мои колеги сме водили разговори за подобряване на бизнес средата. Една от темите е била намаляването на ДДС – нещо, което аз не подкрепям и продължавам да съм с резерви. Опит за внушение е, че един или друг политик се е месил в отношенията с партньорите на Божков в бизнеса му или други договорни партньори от медии. Това е опит за пренасяне на вина към правителството за действия или бездействия от страна на организаторите на хазартни игри". Това заяви финансовият министър Владислав Горанов на брифинг в Министерския съвет в понеделник.

"Позицията на Божков цели дискредитиране на правителството, включително и на премиера. Според мен тя е необоснована. Отношенията между Божков и Домусчиев са си само тяхна тема. Що се отнася до въпросната паметна бележка – точките в нея не са коментирани по никакъв начин с представители на правителството и не са породили никакви действия", допълни финансист номер 1.

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Политика
Последно от Политика

Всички новини от Политика »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"