„Полетът" на Бистришкия тигър

„Полетът" на Бистришкия тигър
A A+ A++ A

Незлопаметният български народ забрави бързо, че премиерът на Републиката Бойко Борисов вози треторазрядни футболни отбори с правителствения самолет на фона на разрухата на нацията.

Нека се помни, вдъхновяващо е: отборът на Борисов(!) „Витоша" или „Бистришките тигри"(!), според него, и отборът на приятеля(!) му, депутата от ГЕРБ Емил Димитров, „Чавдар" (Етрополе), летели с правителствения самолет(!), за да играят във Варна(!).

Не мога да асимилирам защо два аматьорски отбора от Западна България трябва да летят със самолета на българското правителство за мач в Източна.

Да бяха отлетели на Хавайските острови, пък те – във Варна. Пуста скромност!

Но България постоянно забравя гафовете на Борисов, та забрави и този. Все пак човекът обясни: Летяха момчета! Заслужават! А и са си платили! Нещо лошо?

„Проблемче?", както казваше Боби Турбото.

После се оказа, че летели и други фактори, но премиерът не обяви кой има право да наема самолета на Републиката. И не стана ясно откъде любителски отбори имат пари да наемат самолет и защо точно правителствения.

Стана ясен само полетът на Бистришкият тигър – той рита топка, превозва аматьорски отбори, намира спонсори за ЦСКА и Левски. Явно това са приоритетите на нацията и държавата!

ТАЗИ СТАТИЯ НА АНГЛИЙСКИ

#правителствен самолет #Варна #депутат #ГЕРБ #Емил Димитров #Витоша (Бистица) #министър-председател на България #Бойко Борисов #Етрополе

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от По ваш сигнал
Последно от По ваш сигнал

Всички новини от По ваш сигнал »