Сурогатните владици - "непълноценен продукт" на Българската православна църква

Сурогатните владици - "непълноценен продукт" на Българската православна църква
A A+ A++ A

Дядо ни Николай, Митрополит Пловдивски, пак шокира българското общество.

Този път дядо владика ни заяви, че детето, родено от сурогатна майка, е „непълноценен продукт", а сурогатното майчинство било като простутуцията и сводничеството.

Дори няма да споменавам двуличните „Ролекс"-и и автопарк на владиката на Пловдив, нито другите скандали около него през годините.

Само ще изтъкна, че подобни изявления за нация в демографска катастрофа, която трябва да се бори за всеки живот, будят много недоумение.

Явно радикалният митрополит на Пловдив достига нови висоти в християнския фундаментализъм и все повече заприличва на пастора от Флорида Тери Джоунс, който ритуално изгори Корана през 2010 г.

Така е, когато шайка сурогатни владици, повечето випускници на Държавна сигурност, са окупирали Българската православна църква - бивш символ и на величието, и на спасението на България!

Представяте ли си дядо Николай или варненският му колега Кирил с „Линкълн"-а да идат на заточение като Екзарх Антим I, защото не си траел за кланетата в Априлското въстание, или да спасяват българските евреи от Хитлер като един истински митрополит на Пловдив, впоследствие патриарх, Кирил Български!

Аз не. Затова да търсим малкото несурогатни духовници в България - като отец Йоан от Нови хан.

ТАЗИ СТАТИЯ НА АНГЛИЙСКИ

#митрополит Николай #сурогатно майчинство #Светия синод #Българската православна църква

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от По ваш сигнал
Последно от По ваш сигнал

Всички новини от По ваш сигнал »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"