(ВИДЕО) Бойко избухна с вечерен купон в джипа! Наду на макс македонски чалга хит и отсече "Корона, чао"

(ВИДЕО) Бойко избухна с вечерен купон в джипа! Наду на макс македонски чалга хит и отсече "Корона, чао"
A A+ A++ A

Премиерът Бойко Борисов се пусна по късни доби в live на своята Фейсбук страница. Интересното е, че министър-председателят стори това от любимия си джип докато се прибира към Банкя след инспекциите днес на АМ Хемус. 

Бойко бе надул на макс македонски чалга хит, който в последните дни набра скорост в именуваната Северна Македония бивша българска територия. Песента се казва "Корона, чао" и е вдъхновена именно от лаф, който нашият премиер пусна на една от безбройните си пресконференции напоследък. 

Борисов превеждаше на хората от своя екип в джипа какво се пее в песента. То общо-взето е, че хората полудяват заради карантината и вече им се ходи на дискотека. "Не кашляй там", което е сред основните стихове в изпълнението пък е взето точно от тази реплика на премиера към негов асистент на един от брифингите.

Песента се изпълнява от Александър и Дац и е кавър на известния хит Bella Ciao. 

Докато шофираше, съпровождан от екипи на НСО и превеждаше, Бойко бе в настроение и явно се готви скоро да обяви пред българския народ отслабване на мерките и край на извънредното положение, както обеща по-рано днес по време на инспекцията си в участък на АМ Хемус.

Борисов отправи и кратко послание към българите:

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"