Популярният и обичан журналист Милен Цветков загина в адска катастрофа до МОЛ Парадайс

Популярният и обичан журналист Милен Цветков загина в адска катастрофа до МОЛ Парадайс
A A+ A++ A

Известният журналист Милен Цветков загина едва на 54 години в тежка катастрофа, точно до МОЛ Парадайс в София. Славещият се като безпристрастен, много начетен и устат тв водещ е бил в своето Субару, което се е сблъскало с джип. В адското меле Цветков е получил сериозни наранявания. Починал е в линейката на път за болница.

От разпространяващите се в нета кадри от катастрофата се вижда, че тя е била наистина брутална, защото от лекия автомобил на Милен са останали само купчина ламарини.

Тепърва ще се изясняват обстоятелствата около инцидента, който отне живота на обичания журналист. В последно време Цветков бе без работа. Преди 2 седмици за последно се появи на екран, когато бе гост в предаването "Евродикоф" на колегата си Сашо Диков по телевизия Евроком. В него Милен Цветков не пожела да разкрие причините да се раздели с Нова телевизия, където за последно бе водещ на интересно предаване, пазейки огорчението за себе си.

По неофициална информация тв водещият е чакал, според правилата, на червен светофар, когато върху него е налетял 22-годишен дрогиран водач.

Милен Цветков започва кариерата си като репортер в БНТ за предаването "Ку-ку". Работи в неделното предаване на Бригита Чолакова. Дълги години водещ на "По света и нас". През 2000 г. става първият водещ на сутрешния блок на Нова телевизия "Здравей, България". През годините прави още няколко предавания за телевизията. Връща се за кратко в БНТ, след което отново е на екран в Нова телевизия. Води "Часът на Милен Цветков" в продължение на седем години.

Има 2 деца - Калина и Боян. Момичето е от първия му брак, а от приятелката му Ивета е момчето, което е на 8 годинки.

ЕКИПЪТ НА NOVINITE.BG ИЗКАЗВА ИСКРЕНИ СЪБОЛЕЗНОВАНИЯ НА РОДНИНИТЕ, БЛИЗКИТЕ И ВСИЧКИ, КОИТО ОБИЧАХА НЕПОДРАЖАЕМИЯ МИЛЕН ЦВЕТКОВ!

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"