Испанският крал удари шофьора си заради лоша маневра

Испанският крал удари шофьора си заради лоша маневра
Инцидентът станал в четвъртък сутринта при пристигането на кралската особа в Генералната дирекция за движението по пътищата. Снимка: Reuters
A A+ A++ A

Испанският крал Хуан Карлос отново се забърка в скандал, след като си позволи да удари шофьора си заради лоша маневра, съобщават испански медии.

Инцидентът станал в четвъртък сутринта при пристигането на кралската особа в Генералната дирекция за движението по пътищата, предаде БГНЕС, позовавайки се на испанските издания.

Хуан Карлос, който седял на предната седалка, бил ядосан от маневрата на шофьора си и той трябвало да изслуша острите му упреци заради това, че не спрял колата по-близо до министъра на вътрешните работи Хорхе Фернандес Диас.

Кралят бил толкова ядосан, че в един момент дори леко ударил шофьора си, след което излязъл от колата и продължил да изпълнява нормално задълженията си, като си възвърнал доброто поведение пред представителя на правителството.

Това не била единствената неприятност, която Хуан Карлос преживял през тази сутрин.

Той бил посрещнат от протест на държавни служители на няколко метра разстояние от дирекцията, които изразявали недоволството си от съкращенията на разходите, обявени от премиера Мариано Рахой.

Видео от инцидента можете да видите ТУК.

#крал на Испания #Хорхе Фернандес Диас #министър на вътрешните работи #Мариано Рахой #премиер на Испания #Испания

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Свят
Последно от Свят

Всички новини от Свят »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници