Берлускони падна в градината – извади рамо и изкълчи китка

Берлускони падна в градината – извади рамо и изкълчи китка
Миналата година „Кавалерът” беше хоспитализиран в Милано, след падане в банята, а докато беше премиер на няколко пъти му се случва да губи съзнание на публично място. Снимка: Newsmaker.bg
A A+ A++ A

Бившият италиански министър-председател Силвио Берлускони има извадено рамо и изкълчена китка, след падане в градината във вилата му на остров Сардиния, съобщават италианските медии.

75-годишният политик е загубил равновесие докато се разхождал в градината на Вила Чертоза и веднага е получил помощ от физиотерапевтът на италианския футболен клуб „Милан”, чийто собственик е Берлускони, посочват още италианските издания, цитирани от бТВ.

Въпреки непрекъснатото медийно „перчене” на бившия италиански премиер за здравето и либидото му, серията здравословни проблеми, която го съпътства от няколко години явно не спира, коментират наблюдатели.

Миналата година „Кавалерът” беше хоспитализиран в Милано, след падане в банята, а докато беше премиер на няколко пъти му се случва да губи съзнание на публично място.

Дипломатически доклад на американското посолство в Рим от 2010 г. твърди, че медицински изследвания са доказали, че начинът на живот на медийния магнат и политик оказва сериозно влияние върху здравословното му състояние, припомня АФП.

Миналата седмица италианско издание направи интервю с една от дамите от близкия кръг на Берлускони Сабина Беган, която заяви, че е възможно да носи детето на бившия премиер на Италия.

#Силвио Берлускони #премиер на италия #Италия #остров Сардиния #Милан #Милано #Рим

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"