България има нужда от икономически патриотизъм! Купувайте българското!, зове Джамбазки

България има нужда от икономически патриотизъм! Купувайте българското!, зове Джамбазки
ВМРО
A A+ A++ A

Днес не е време да се делим, обвиняваме или да водим безсмислени спорове, а да се обединим около идеята да спасим българската икономика, от там себе си, работните си места, прехраната и бъдещето на семействата ни.

С това обръщение евродепутатът и заместник-председател на ВМРО Ангел Джамбазки съобщава, че подготвя инициатива в подкрепа на българската икономика, с която се цели представянето и потреблението изключително на български стоки и услуги.

По неговите думи в момента имаме остра нужда да реализираме българската продукция на родния ни пазар, да избираме и да купуваме българското производство. По този начин парите на българите ще останат в българската икономика, което само по себе си ще даде възможност да бъдат намалени щетите, които разпространението на COVID-19 нанася и ще нанесе занапред на българската икономика.

Според българския представител в Европейския парламент в момента имаме нужда от икономически патриотизъм, не да се делим, обвиняваме или да водим безсмислени спорове, а да се обединим около идеята да спасим българската икономика, от там себе си, работните си места, прехраната и бъдещето на семействата ни.

Джамбазки инициира, в партньорство с няколко медийни платформи, и организира създаването на достъпен за всички българи информационен портал (страница), на който безплатно и безвъзмездно да бъдат представяни и рекламирани всички български производители, български стоки и услуги от всички сектори на икономиката - от производителите на семена, храни и козметика, през представянето на българския туристически, развлекателен, ресторантьорски, застрахователен бранш до производителите на електроуреди и тежки машини.

Целта на този портал е събиране на едно място на полезна информация и разпространяването ѝ през националните ефири и социалните мрежи относно това какво, от кого и как можем да закупим, задоволявайки собствените си потребности и помагайки на българското общество да премине през трудните времена, на които сме преки свидетели. Така ще спасим работни места в България.

Идват най-светлите християнски празници, традиционно свързани с повишена консумация на храни. Сега е времето да рекламираме, особено силно българското производство и да изберем именно него. Така парите на българите ще останат в българската икономика. 

Каним всички сайтове, телевизии и радиа да се включат в инициативата. Приканваме и всички български производители, доставчици на услуги и самонаети лица да се свържат с нас, за да бъдат включени в начинанието.

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »