Облачно време, останете вкъщи

Облачно време, останете вкъщи
A A+ A++ A

Атмосферното налягане слабо ще се понижи днес, но ще остане по-високо от средното за март.

Ще преобладава облачно време, с временни разкъсвания на облачността над североизточните райони. На места, главно в югозападната половина от страната, ще превалява дъжд, по високите котловинни полета - все още дъжд и сняг. Ще продължи да духа умерен, в Дунавската равнина и Източна България - временно силен вятър от североизток. Преобладаващите максимални температури ще са между 7° и 12°, по-ниски в Северозападна България и по високите котловинни полета - между 3° и 5°.

Над планините ще бъде предимно облачно и мъгливо, на много места ще превалява сняг. Ще продължи да духа силен източен вятър. Максималната температура на височина 1200 метра ще е около 2°, на 2000 метра – около минус 1°.

Над Черноморието ще бъде предимно облачно, главно по южното крайбрежие ще превалява дъжд. Ще духа умерен и временно силен североизточен вятър. Максималните температури ще са 5°-7°. Температурата на морската вода е 9-10°. Вълнението на морето ще е 4-5 бала.

На 26.03.2020 слънцето ще изгрее в 06:20 часа и ще залезе в 18:45 часа. Продължителността на деня 12:25 часа.

На 26.03.2020 луната ще изгрее в 07:33 часа и ще залезе в 20:45 часа. Осветеност на диска в 0h UT 4 %. Фаза на луната: след новолуние преди първа четвърт.

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Времето
Последно от Времето

Всички новини от Времето »