От кризисният щаб в община Банско искат да бъде прекратен престоят на вече дошлите туриси

От кризисният щаб в община Банско искат да бъде прекратен престоят на вече дошлите туриси
A A+ A++ A

От кризисният щаб в община Банско искат да бъде прекратен престоят на вече дошлите туриси, както и да не се приемат нови гости в хотелите, съобщават от "24 часа". Общината излезе и с други препоръки във връзка с усложнената обстановка от разпространението на коронавируса.

Да бъде преустановено посещението на всички търговски обекти на територията на Община Банско, в т. ч. фризьорски и козметични салони и не само. Всички хранителни магазини, аптеки, бензиностанции, банкови и застрахователни офиси да спазват строго определените санитарно – хигиенни условия. В противен случай, ще бъдат предприети всички необходими законови мерки за преустановяване на дейността им.

 

Гражданите и гостите на Община Банско да преустановят всички групови форми на дейност и мероприятия и да спазват определените от Националния оперативен щаб санитарно – хигиенни изисквания.
Всички собственици, управители и работещи в хотелиерския бранш да предприемат всички необходими мерки за неприемане на нови туристи, а настанените в момента да бъдат запознати и задължени да изпълняват мерките, определени от Националния оперативен щаб. Да бъде ограничено свободното движение извън хотелските комплекси и места за подслон на пребиващите в тях гости.

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Туризъм
Последно от Туризъм

Всички новини от Туризъм »