Коронавирус и изградените 5G мрежи - какво е общото?

Коронавирус и изградените 5G мрежи - какво е общото?
A A+ A++ A

Каква е връзката между центъра на епидемията от коронавирус в многомилионния град Ухан в Китай и центъра на епидемията в Италия - Милано? Това е, че и в двата града действа 5G мрежа, клетките на която облъчват населението, информация на Портал12.бг

Сами по себе си коронавирусите съществуват от години, но сега учените наблюдават нещо впечатляващо - масов срив в имунната система на хората заради високите 5G честоти, особено на тези, чиито организми не са адаптирани на редовно честотно облъчване - а именно по-възрастните от хората. В допълнение към това като се добави храненето с меса на диви и екзотични животни - вкл.прилепи, гущери, змии и т.н., резултатът е налице.

След като връзката между епидемията и новата 5G технология е абсолтно очевидна, последващото разпространение на заразата сред зоните без 5G мрежи е вече естествено последствие. В тези зони обаче, макар и да се разпространява, имунитетът на хората срещу коронавирусът ще е по-силен. Това се доказва и от статистическите данни за заболелите в сравнение с най-тежко засегнатите зони с 5G - каквито са Ухан и Милано.

Българския учен проф.Живко Желев заяви пред Портал12, че облъчването с 5G е в такава честота, че буквално ще накара клетките под кожата на хората "да завират". Това ще води до изключително тежки проблеми не само с имунната система, но и с вегетативната нервна система, а също ще увеличи рискът от тумори с над 200%.

Темата за вредното влияние на лъчението с новата 5G технология вълнува много хора както в България, така и в глобален мащаб. Опасенията са основателни след като редица учени от БАН, както и международни експерти предупредиха за изключително вредните последици за здравето на хората от високите честоти на новата 5 G мрежа.

Досега 1G, 2G, 3G и 4G използват между 1 до 6 гигахерца честота. Според официален доклад на учени от Калифорнийската асоциация за мозъчни тумори 5G използва масово между 24 до 90 гигахерца GHz честота. В частта на радиочестотното излъчване на електромагнитния спектър, колкото по-висока е честотата, толкова по-опасна е за живите организми.

Една от спецификите на 5G е, че за да осигурява силно рекламираният свръх-бърз интернет (друг е въпроса кой има нужда от това), клетките, които излъчват високочестотните сигнали трябва да са гъсто разположени и много по брой.

Инсталирането на 5G клетки в селата и малко населените райони няма да е изгодно за телеком операторите, а освен това, дори в близост да има 5G антени, то разстояние от над 500 метра от най-близката 5G антена ще отслабват сигнала и свързаността автоматочно ще преминава от 5G на 4G или дори 3G. В допълнение, ако в селото има дървета или сгради, това допълнително ще ограничи вредното облъчване с 5G сигнал. Оказва се, че селата ще са най-защитени от опасните електромагнитни лъчения на 5G антените

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Свят
Последно от Свят

Всички новини от Свят »