„Ювентус”: Бербатов ни отказа заради жена си

„Ювентус”: Бербатов ни отказа заради жена си
„Това са нормални неща, футболният пазар е много динамичен в наши дни,“ коментира Джузепе Марота. Снимка: Facebook – Dimitar Berbatov (Official)
A A+ A++ A

Българският нападател Димитър Бербатов е отказал офертата на „Ювентус”, за да премине във „Фулъм”, обяви генералният директор на „Юве” Джузепе Марота в ефира на Sky Sport24 Italia.

Според добавените от медията информации, Бербатов дори не се е качил на самолета за Торино, където го очакваха в сряда вечерта, предаде Дарик радио.

Двете основни причини, които се обявяват от италианските медии за предпочитанията на българина към Англия, са желанието на съпругата му да остане в Лондон, както и няколко обаждания от страна на мениджъра на „Фулъм” Мартин Йол, убеждавайки го да остане.

„Това са нормални неща, футболният пазар е много динамичен в наши дни,“ коментира Марота.

„Ние се свързахме с „Юнайтед”, когато разбрахме, че той е отказал на „Фиорентина”, след това се обадихме на агента му. Той вече имаше оферта от „Фулъм”, но ние искахме да дадем и своята, като настояхме да получим отговор до края на деня (сряда)”, каза още директорът на „Юве”.

„Той иска да остане във Висшата лига. Когато ние разговаряхме, той беше в Мюнхен,“ посочи футболният бос, твърдейки, че Бербатов е бил там при своята съпруга.

„Нашата оферта бе направена чак след като разбрахме, че е отхвърлил тази на „Фиорентина”. Идеята ни се роди в хода на събитията. Аз познавам добре изпълнителния директор на „Манчестър Юнайтед”, и знаех за намеренията им да се разделят с играча,“ казва още Марота.

Той добави, че след отказа на Бербатов, „Юве” може да се насочи към Никлас Бендтнер или Фернандо Йоренте.

#Димитър Бербатов #Ювентус #Фулъм #Юве #Торино #Фиорентина #Манчестър Юнайтед #Мартин Йол #Лондон #Англия #Висшата лига #Мюнхен #Никлас Бендтнер

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Спорт
Последно от Спорт

Всички новини от Спорт »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"