Бербатов не иска „Фиорентина”, отказа и на „Юве”

Бербатов не иска „Фиорентина”, отказа и на „Юве”
Българският футболист Димитър Бербатов и агентът му Емил Данчев. Снимка: Sofia Photo Agency
A A+ A++ A

Обрат след обрат продължава да претърпява сагата около евентуалния трансфер на българския нападател на „Манчестър Юнайтед” Димитър Бербатов.

Съобщено беше, че българинът е хванал полет към Флоренция, за да подпише с „Фиорентина”.

Бербатов публикува на страницата си във „Фейсбук” с агента си Емил Данчев, на която са във Флоренция.

„Остана още малко, преди малко преминах медицинските тестове, дано всичко е ОК. Днес от 17:30 ще ми е първата тренировка с екипа на „Фиорентина". :)..”, написа той малко по-късно в социалната мрежа.

В последния момент обаче се оказа, че нападателят има оферта и от „Ювентус”, която може да приеме, а интерес към него имат и други клубове в Европа, предаде Дарик, позовавайки се на свои източници.

„Гадзета дело спорт" пусна информация, че Бербо може да бъде считан за играч на Юве, а договорът му щял да е за 2 години, пише бТВ.

В последствие Бербатов отказа офертата на „Ювентус”, въпреки че преминаването му в отбора бе обявено за сигурно от италианските медии.

Тази негова стъпка пък му донесе гнева на много от феновете му и тези на италианския футболен отбор.

„На 31 години отказваш две години във величие като „Ювентус”.., е не знам що за футболист си..”, е едно от многото подобни мнения на последователи на Бербатов на страницата му във „Фейсбук".

Последната информация е, че той ще остане в Англия, като подсили „Фулъм”. Според някои от слуховете Бербатов иска да остане на Острова, за да е по-близо до своята половинка и дъщеря им.

Тази информация също навлече на Бербо гнева на спортните запалянковци.

„Митко, разбрал си отдавна, че си гордост за България – за националния ти простихме, когато беше на пейката, те подкрепяхме. Но сега едва ли ще има прошка! Ако това решение за „Фулъм" е само заради съпругата ти (в което не вярвам) ще направиш двойна грешка. Първо ще разочароваш всички българи (вътре и вън ) от България, и второ, ще направиш лошо на любимата до теб, защото всички ще я намразят. Нещата са в твои ръце, шампиони са тези, които търсят предизвикателствата, а не бягат от тях... С теб съм само до „Фулъм” ...”, е друго мнение, което може да бъде прочетено на страницата на нападателя в социалната мрежа „Фейсбук”.

Източници на Дарик съобщиха, че развръзката около сагата с българския нападател може да се очаква в четвъртък.

Междувременно самият Бербатов потвърди тази информация като написа във „Фейсбук” в сряда вечерта:

„За пореден път днес нещата се объркаха. Уморих се. Утре преговорите продължават, няма да казвам с кой отбор ще са, защото днес доста псувни отнесох тук. :)..”.

#Димитър Бербатов #Манчестър Юнайтед #Фиорентина #Фулъм #Англия #Острова #Емил Данчев #Фейсбук #Европа #България

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Спорт
Последно от Спорт

Всички новини от Спорт »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"