(ВИДЕО) Иван и Андрей се отказаха от 60 бона в името на любимия Левски

(ВИДЕО) Иван и Андрей се отказаха от 60 бона в името на любимия Левски
A A+ A++ A

Телевизионните продуценти Иван Христов и Андрей Арнаудов се отказаха от около 60 хиляди лева в полза на Левски. Това обявиха самите те на пресконференция на "Герена". Двамата обясниха, че са дали на клуба заем в размер на 100 хиляди лева. Това е станало по времето, когато "сините" бяха управлявани от Иво Тонев. Клубът е започнал да връща дълга си, но след смяната на ръководството и идването на Спас Русев това е спряло. Така двамата са имали да взимат още 40 хиляди лева, като с минаването на годините сумата е нараснала до 60 000 заради лихвите.

Двамата обясниха, че след като тогавашното ръководство е спряло да комуникира с тях те са завели дела срещу клуба, за да успеят да си вземат пари. Сега обаче те се отказват от сумата в полза на клуба.

"Нашата компания водеше дела от няколко години във връзка с дълг, който Левски има към нас. Той е 40 хиляди лева. С лихвите е около 60 000. Преди няколко години бяхме част от УС. Тогава не сме взимали заплати, дори помагахме. Дарявали сме доста суми, плащали сме доста неща, на добра воля. Извън тези дарения се наложи дадаем 100 хиляди лева назаем на клуба. Това се случи по време на ръководството на Иво Тонев. Дадохме заема и впоследствие клубът започна да го връща. 60 хиляди лева бяха върнати. Останаха 40. Когато се смени ръководството със Спас Русев дългът спря да се връща. Тогава водихме няколко разговора с финансовия директор Красимир Иванов, но след това той спря да си вдига телефона и прекъсна комуникацията с нас. Затова заведохме делата. Сега, когато Левски има нужда от помощ ние се отказваме от парите, които клубът ни дължи. Надяваме се с това да покажем, че всеки може да помогне според възможностите си", обясни Андрей Арнаудов.

ЕТО КАКВО ТОЧНО КАЗАХА ИВАН И АНДРЕАЙ ВЪВ ВИДЕО НА КОЛЕГИТЕ ОТ DSPORT:

 

 

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Спорт
Последно от Спорт

Всички новини от Спорт »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"