Бербатов: Всичко са лъжи и спекулации

Бербатов: Всичко са лъжи и спекулации
Още от сутринта в сряда се говори усилено, че българинът се намира във Флоренция, където ще подпише договор с тима на „Фиорентина". Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

Димитър Бербатов обяви на своята страница във „Фейсбук", че всичко, което се пише във вестници в момента около неговия трансфер във „Фиорентина", са "само лъжи и спекулации".

"Моля, не четете вестници... Само лъжи и спекулации в момента," написа Бербатов в социалната мрежа.

Още от сутринта в сряда се говори усилено, че българинът се намира във Флоренция, където ще подпише договор с тима на „Фиорентина".

Италианските медии съобщиха, че Бербатов вече е в хотел във Флоренция, където чака адвокатският му екип да доуточни подробностите около договора му в тима на "ла виола", предаде БГНЕС.

Твърди се, че той ще премине медицинските тестове, след което сделката за неговия трансфер от „Манчестър Юнайтед" ще стане факт.

Според публикациите в Италия Бербатов ще подпише тригодишен договор, с който ще взима по 1,8 милиона евро на сезон плюс бонуси. Нападателят обаче твърди, че тези неща не отговарят на истината.

Неговият агент Емил Данчев пък каза във вторник, 28 август, че до петък, когато затваря летният трансферен прозорец, ще се знае къде ще играе българинът.

#Димитър Бербатов #нападател #„Манчестър Юнайтед" #„Фиорентина" #трансфер #медии

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Спорт
Последно от Спорт

Всички новини от Спорт »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"