(СНИМКИ) Четиримата ударили момчето в лицето и заповядали: Сваляй дрехите или те пребиваме

(СНИМКИ) Четиримата ударили момчето в лицето и заповядали: Сваляй дрехите или те пребиваме
A A+ A++ A

Двама на 15 години, 16-годишен и 17-годишен са нападнали 14-годишното момче в столичния автобус. "Махай дрехите веднага или ще те пребием!", заканвали се четиримата. Нападението стана на 21 февруари около 20.00 часа в автобус по линия №404 и изведжъж стана основна тема в държавата, сякаш си нямаме други проблеми...

Непълнолетните взели червена на цвят тениска с емблемата на ЦСКА и червено на цвят горнище (анцуг) от момчето. Освен заплахите, то било ударено в лицето, съобщиха от СДВР.

Нападателите са задържани от служители на СДВР. Под ръководството и надзора на Софийската районна прокуратура е образувано и се води досъдебно производство. Изготвено е постановление за привличането им към наказателна отговорност, като им е повдигнато обвинение за извършено престъпление.

Предвид високата обществена опасност на деянието, прокурорът е постановил задържане на четиримата обвиняеми за срок до 72 часа, след изтичането на които ще бъде изготвено и внесено искане за вземане спрямо тях на мярка за неотклонение "задържане под стража".

 

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Криминални
Последно от Криминални

Всички новини от Криминални »