Деси на президента Плевнелиев гази закона на пътя, натиска яко педала

Деси на президента Плевнелиев гази закона на пътя, натиска яко педала
A A+ A++ A

Стефан МАРКОВ

Красавицата Деси Банова, която вече е омъжена за президента Росен Плевнелиев, не е светицата, за която се представя. Русокосата бивша синоптичка, която дари с наследник предишния държавен глава, призна днес в ефир, че е нарушила закона. Чаровницата бе гост в предаването "На кафе" при Гала.

Пред водещата Деси разказа интересна случка отпреди години, при която си загубила ключа за колата. Оказало се, че го метнала заедно с торбите боклук в контейнер. Тя платила за момче, за да влезе сред боклуците и да намери ключа й, така че да не закъснее за работа, а и да остане чиста и ухаеща хубаво. Така се и случва. За да не допусне закъснение обаче Деси разкри, че карала бясно автомобила си, а за радост катаджии по трасето до Нова тв нямало. 

"Дано не ме слушат полицаите", вметна Деси, но те вече имат пълното основание да я глобят. Естествено, това едва ли ще се случи, още повече, че случката с погазването на правилата е отпреди 7 години.

В студиото на Гала Деси бе без Росен Плевнелиев, но постоянно разказваше за любовта помежду им и за любопитни случки. 

Наскоро Novinite.bg Ви информира, че навръх 14 февруари Банова-Плевнелиева и бившият държавен глава бяха гости на винарска изба в пловдивското село Брестовица, където дегустираха различни елексири и обединиха празниците Свети Валентин и Трифон Зарезан.

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"