Уайлдър счупи тъпомера с оправдание за загубата! Активира клаузата за трети бой

Уайлдър счупи тъпомера с оправдание за загубата! Активира клаузата за трети бой
A A+ A++ A

Дионтей Уайлдър ще активира клаузата в договора с Тайсън Фюри за трети мач помежду им, която се явяваше негова застраховка при точно такова арзвитие - загуба. Това разкри самият американец пред The Athletic. Бившият шампион на Световния боксов съвет настоява мачът да се състои през лятото.

"Със сигурност ще има още един мач. Ще го направим", заяви Уайлдър, който в неделя загуби от Циганския крал с технически нокаут и хвърлена бяла кърпа от щаба на янкито. Бронзовия бомбардировач се ядоса на помощник треньора си Марк Бреланд и изтъкна, че не е искал да се предава.

Чернокожият боец получи тежки удари и целият бе окървавен от побоя, който отнесе. Първоначално обяви, че е имал проблеми с единия крак и това се е оказало решаващо. Сега обаче добави и ново, този път безумно оправдание за поражението.

В интервюто за The Athletic той заяви, че 20-килограмовият черен костюм, с който излезе на ринга в чест на месеца на цветнокожите, е отслабил краката му и това също е повлияло на представянето му в мача.

В задачата се пита кой го накара да го прави. Едва ли е Фюри...

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Спорт
Последно от Спорт

Всички новини от Спорт »