Опасна мода сред млади момичета! Снимат свои порно фотоси, а после им се стъжнява

Опасна мода сред млади момичета! Снимат свои порно фотоси, а после им се стъжнява
A A+ A++ A

В Плевен са задържани трима мъже за разпространение на порнографски материали с момичета в интернет и за компютърни престъпления. Това съобщи днес заместник-окръжният прокурор на Плевен Николай Пачевски.

Обекти на снимките са били пълнолетни и непълнолетни момичета. Пачевски уточни, че срещу тримата арестувани е образувано досъдебно производство. Работата по случая продължава "Криминална полиция" и Регионалната служба "Борба с организираната престъпност". При събиране на още данни и доказателства може да бъдат привлечени и други лица.

Пачевски изтъкна, че при работата по този случай в Плевен е излязла опасна тенденция - млади момичета разпространявали свои еротични снимки на приятели чрез интернет. Често приятелите предоставяли снимките на трети лица.

Окръжната прокуратура възнамерява да възложи на полицията разяснителна работа в училищата чрез Детската педагогическа стая за опасностите при разпространение на еротични снимки в интернет, подчерта заместник-окръжният прокурор, цитиран от БТА.

Заб: Снимката е илюстративна

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"