(ВИДЕО) Роналдо дава по 100 000 евро месечно на жена си, тя изкарва още доста

(ВИДЕО) Роналдо дава по 100 000 евро месечно на жена си, тя изкарва още доста
A A+ A++ A

Животът на Джорджина Родригес се променя като в романтичен холивудски филм през последните години. Първо съдбата я завежда в луксозен магазин за дрехи в Мадрид, където тя започва работа.

Малко по-късно Джорджина става жената до един от най-богатите и известни футболисти в света - Кристиано Роналдо. 

Всеки месец Родригес получава от мъжа си издръжка, която варира между 50 000 и 100 000 евро. С тези пари тя се грижи за домакинството и децата, твърди испанският вестник "Мундо Депортиво".

Към тази сума Джорджина добавя още 8000 евро от реклами в инстаграм. А сумата, която трябва да плати всяка медия, желаеща да направи интервю с бившата продавачка, е закована на 100 000 евро, пише "България Днес".
 
Една от последните й големи публични изяви бе на музикалния фестивал в Сан Ремо. Хонорарът, който Джорджина получава, за да бъде водеща на една от вечерите, отново е 100 000. 

Организаторите се надяват с привличането на хубавицата да получат като бонус и португалската суперзвезда. Те остават разочаровани, когато разбират, че за присъствието на нападателя трябва да се бръкнат с още посериозна сума.

Родригес осребрява добре връзката си с Роналдо, но отвръща на това със скъпи подаръци. Джорджина го изненада за неговия 35-и рожден ден на 5 февруари. 

Звездата на Ювентус получи от нея новичък "Мерцедес AMG G63" - видео можете да видите ТУК. Базовата цена на луксозния автомобил е 180 000 евро. Опакованата в панделка кола очакваше Кристиано пред ресторанта, в който той празнува. Голаджията бе крайно изненадан и зашеметен, когато приятели го причакват на улицата край подаръка му.

Роналдо празнува с най-близките си хора. Неотлъчно до него бяха Джорджина и големият му син Кристиано-младши. Тортата на звездата бе във формата на неговите инициали CR7. Тя също е изненада за него от половинката му.

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"