Матеус се върна, за да си тръгне завинаги

Матеус се върна, за да си тръгне завинаги
„Българският футбол трябва да се промени коренно, за да има резултати“, смята бившият треньор на националния отбор Лотар Матеус. Снимка: zasada.bg
A A+ A++ A

Бившият национален треньор по футбол Лотар Матеус пристигна в България, за да прекрати официално своя договор с Българския футболен съюз.

Германецът сподели, че е очаквал поне три години да бъде начело на националите, съобщи bTV.

„Подписахме договор преди една година и очаквах, че ще мога да работя с отбора поне 3 години. Когато играхме с Беларус, постигнахме съгласие да продължим контракта, но явно нещата се промениха и аз трябва да уважавам решението на президента“, заяви Матеус пред журналисти на летище „София“.

„Няма да говоря за пари и неустойки, от утре съм свободен и вече имам оферти от клубни и национални отбори. Желая успех на новия треньор, въпреки че ще му е трудно. Дори и след мен отборът загуби от Украйна и Уелс. Казвах още от началото, че българският футбол трябва да се промени коренно, за да има резултати“, каза още той.

Лотар Матеус подчерта, че с президента на БФС Борислав Михайлов ще останат приятели.

#Лотар Матеус #БФС #Българския футболен съюз #България #Беларус #София #Украйна #Уелс #футбол #Борислав Михайлов #президент на БФС

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Спорт
Последно от Спорт

Всички новини от Спорт »