(ВИДЕО) Борисов: Край - омаскариха ме с тези идиотщини за къща в Барселона! Имам и язовир в Сирия

(ВИДЕО) Борисов: Край - омаскариха ме с тези идиотщини за къща в Барселона! Имам и язовир в Сирия
A A+ A++ A

„Нашите бяха колибки. Аз като казвам, че до 22 години спяхме с кака в една стая. Две стаи имахме. Много ме е яд, като пишат идиотщини и глупости, но няма да ме спрат".

Така реагира премиерът Бойко Борисов на публикацията на каталунския в. "Ел Периодико", според която министър-председателят има къща в Барселона, а срещу него се води разследване за пране на пари. 

По време на инспекцията на автомагистрала "Европа" по пътя за "Калотина" премиерът се спря при един от строителите. Оказа се, че мъжът е от Банкя, а преди години е участвал в строителството на язовири в Сирия.

"Сигурно от 30 години не сме се виждали. Сега някой може да излезе и да каже, че с Иван (строителният работник) сме направили частен язовир в Сирия. Познавам ли го - познавам го, от Банкя ли е - от Банкя е", коментира Борисов. И добави:

"Като кажат къщата на Борисов в Барселона и край - омаскариха ме. В учебника за компромати така пише - познаваш ли този от Банкя, познаваш, а този познаваш ли, познаваш и ето, значи си виновен", обобщи Борисов.

Министър-председателят посочи и образен пример: "Не е все едно дали са ти откраднали шубата и мръзнеш през зимата или си откраднал и имаш две шуби".

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Политика
Последно от Политика

Всички новини от Политика »