Добрият пример! В малката община Стамболийски имат безплатен градски транспорт с камери (СНИМКИ)

Добрият пример! В малката община Стамболийски имат безплатен градски транспорт с камери (СНИМКИ)
A A+ A++ A

Стефан МАРКОВ, Novinite.bg

Често чуваме, че е важен приносът на всеки човек, на всяка обществена група, дори тя да е скромна по численост. В повечето случаи думите остават глас в пустиня. Не е така обаче в малката община Стамболийски. Тамошният кмет Георги Мараджиев демонстрира, че когато екипът е задружен и има нови идеи за подобряване на живота, то всичко е възможно.

Наскоро местният властник пое недобросъвестни удари от свои отколешни врагове, които с цената на недоказани сигнали пробваха да опетнят реномето му. Сториха го жестоко и с помощта на медийни бухалки Той се защити от атаката - спокойно и аргументирано, с документи.

Тук идва ключовият момент - вместо да се хвърли в контраатака и да губи ценно време от втория си мандат, кметът, който е и областен лидер на ГЕРБ в Пловдивско, заложи на работа по модернизиране, което да е в услуга на хората в общината.

Няма как иначе да определим безплатеният градски транспорт, който вече е оборудван и с камери, за да са сигурни пътуващите в рейсовете. Новост за каквато в неимоверно по-големи общини могат само да мечтаят.

ЕТО КАК ГЕОРГИ МАРАДЖИЕВ ПРЕЗЕНТИРА ПРИДОБИВКИТЕ, НА КОИТО ЩЕ СЕ РАДВАТ В ОБЩИНА СТАМБОЛИЙСКИ:

 

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »