Венци Венц се похвали с ново гадже

Венци Венц се похвали с ново гадже
A A+ A++ A

Рап изпълнителят Венци, който всички познават от дуото Павел и Венци Венц, се похвали с ново гадже. Снимки с красивата блондинка той публикува в личния си профил в Инстаграм.

Кадрите веднага привлякоха погледите на неговите фенове и станаха повод за поредица от коментари. 

Хубавицата се казва Деа Ангелова и според информация в личния й профил е балерина в известен наш балет. До момента тя не беше споделяла снимки с Венци Венц, но преди минути го направи...директно от Монте Карло - Монако, където новата хайлайф двойка са на сватба. 

Те веднага събраха комплименти за зашеметяващия си аутфит и по всичко личи, че са много щастливи заедно.

На снимката в профила на рапъра, влюбените, пък сав Ница, а това, което прави впечатление е, че двамата са с еднакви маратонки.

Любопитна подробност е, че с майката на дъщеря си Агуая - Мелани рапърът е в отлични отношения, дори признава, че двамата са най-добри приятели.

"Не вярвам, че стереотипът  "мъж и жена" трябва да съществува в моята реалност", обясни преди време дуетната половинка на Павел и допълни, че предпочита в отношенията с половинката да няма лъжи.

"Предпочитам да не съм от тези мъже, които казват: "Ти си всичко за мен, ти си жената на живота ми" и след 2 години примерно да изчезнат, както е направил моят баща".

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »