Диляна Попова с любопитни детайли за любовта им с Асен Блатечки

Диляна Попова с любопитни детайли за любовта им с Асен Блатечки
A A+ A++ A

"Не съм много борбена, нито много амбициозна. Понякога много лесно се отказвам." С тези думи започна Диляна Попова интервюто си пред Мон Дьо по Нова тв.  "Много разсъждавах върху това, което каза Асен. Аз имам трето мнение по въпроса. Няма никакво значение какво казва Асен, какъв е Хоакин Финикс и колко е добра ролята му. На мен ми направи впечатление как за нещо толкова незначително хората реагираха толкова бурно. Това е абсолютна безсмислица", коментира красавицата по повод думите на Асен Блатечки, че всеки може да се прави "крив човек".

"Имам сенки под очите, които са ми от дете. Кожата ми е тънка и много често изглеждам болна, а не съм. Красотата ти помага, отваря много врати. Ако е подплатена с още нещо, помага", каза още Попова. 

"Преди години имах хиалурон в устните, но го махнах. Беше ми по-трудно да говоря. Струваше ми се, че ще стана по-симпатична. В момента нямам корекции, но се грижа много за себе си", разкри моделката. 

Диляна рядко говори за връзката си с Асен Блатечки. Тя повдигна леко завесата и разкри малки детайли от отношенията им.  "Не сме говорили до сега и сме го оставили неказано и нечуто. Смятам, че след като във времето, в което любовта ни беше във вихъра си и това нещо се случваше, успяхме да я съхраним. Не мисля, че искам нашата история да бъде разказана. Тя трябва да си остане такава. Живеем в тези времена, в които се изписват неща извадени от контекства", сподели Попова. 

"О, да. Аз не съжалявам за нищо. Не съжалявам за решенията си и за това, което е трябвало да изпитам и да изтърпя. На всеки се случва, но при мен го обсъждаха всички. Имаше период, в който ми се отрази тежко и просто се затворих. Вероятно нямам смелостта да изляза и да кажа някакви неща, чакам да отмине", допълни тя. 

"Не мисля, че която и да е любов е грешка. Щом се е родила и е била там, не мога да я нарека грешка. Аз прощавам и това е едно от най-хубавите ми качества. Може би, ако засегне детето ми по много груб начин, не бих простила", заключи красавицата пред Мон Дьо. 

Мон Дьо попита Диляна дали в момента с Асен са заедно, а тя отговори с краткото и категорично "да".

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"