ВМРО: Джендъризмът няма място в българското училище

ВМРО: Джендъризмът няма място в българското училище
A A+ A++ A

Сексуалното образование на деца, граничещо с разврат, трябва да бъде подсъдно, а не толерирано.  С такава позиция народните представители от ВМРО излизат след поредния скандален опит в пернишко училище да се внедряват от различни НПО-та, уж случайно, часове по сексуално възпитание, които са с недопустимо и несъгласувано с родителите учебно съдържание.

От ВМРО ще изпратят въпрос към министъра на образованието Красимир Вълчев. Те ще настояват и за наказание на онези, които са допуснали скандалното сексуално образование на четвъртокласниците.

Припомняме, че днес разтревожени родители сигнализираха медиите за това, че децата им, които са  в четвърти клас от 7 ОУ „Г. С. Раковски” в Перник са принуждавани да рисуват полови органи по време на час по сексуално образование. Обучавани са също така какво е секс, какви са разликите и приликите между телата на момчета и момичета, какво е обрязване и мастурбация. Има информация, че са карани да се целуват, за да установят какви чувства изпитват от целуването.

„Зад въпросната стратегия за сексуалното обучение стои фондация П.У.Л.С., регистрирана в Перник, която е сред яростните защитници на Истанбулската конвенция и е заявила своята категорична подкрепа за приемането на Национална стратегия за детето“, пишат от ВМРО.

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Политика
Последно от Политика

Всички новини от Политика »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"