Нинова: Радев произнася тази реч от първия си ден, той е последеователен

Нинова: Радев произнася тази реч от първия си ден, той е последеователен
A A+ A++ A

Радев е последователен и изпълнява ангажиментите си пред българите. Това коментира лидерът на БСП Корнелия Нинова във връзка с изявлението на държавния глава, че снема доверието си към кабинета, предаде ТОПНОВИНИ.

"Радев произнася тази реч от първия си ден, той е последеователен - каквото е обещал и това, за което са го избрали българите, го изпълнява", посочи Нинова.

Тя допълни, е президентът изпълнява всички свои конституционни правомощия - назовава проблемите, налага вето където има законови проблеми, свиква заседания на КСНС.

Попитана дали Радев вместо да обеднява народа го разединява лидерът на БСП отговори, че президентът обединява всички хора, които искат справедливост, край на корупцията, чиства вода и добра здравна система.

Нинова коментира и възможността за предсрочни парламентарни избори като заяви, че преди това трябва да се въведе машинно гласуване, за да има обективен вот.

Тя обясни, че последната ѝ среща с държавния глава е била по време на заседанието на КСНС, но отказа да коментира дали са имали разговори по телефона.

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Политика
Последно от Политика

Всички новини от Политика »