Емо Костадинов: Посрещаме Унгария на Националния, не вярвайте на спекулации

Емо Костадинов: Посрещаме Унгария на Националния, не вярвайте на спекулации
A A+ A++ A

Първият вицепрезидент на БФС - Емил Костадинов е оптимист, че българският национален тим има всички шансове да се класира на Евро 2020. Шефът допълни, че няма никакъв проблем с това "лъвовете" да приемат Унгария на стадион "Васил Левски" в края на месец март.

Ето какво заяви той пред колегите от "Evima Sport":

"Първенството започва с дерби (бел. ред. - не е ясно кой мач визира Ботев-Локо или Левски-ЦСКА - и двата мега сблъсъка са в първия пролетен кръг), да се надяваме да гледаме футбол на по-високо ниво и да се радват хората. Бяха пуснати спекулативни новини. Баражът срещу Унгария ще се проведе в България на националния ни стадион "Васил Левски". Да се надяваме, че той ще се пука по шевовете и момчетата да победят. Аз съм оптимист. Имаме шанс за първи път от доста години и трябва да го използваме максимално".

"Имаше катаклизми във футболния съюз, но хората, които оставаме там, се опитваме и правим всичко по нашите сили федерацията да излезе от трудната ситуация. И това ще стане, защото във федерацията има хора, които мислят за футбола и за това живеят".

"Имам идеи, които биха могли да спомогнат за по-бързото развитие на българските футболисти".

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Спорт
Последно от Спорт

Всички новини от Спорт »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"