Месечен хороскоп за февруари 2020

Месечен хороскоп за февруари 2020
A A+ A++ A

Януари е към края си и само след 2 дни вече ще бъде февруари- сезонът на Водолеите. 

На 3 февруари Меркурий се премества в Риби. Около 16-ти ще имате малко вътрешна борба. От една страна, вие искате да свършите много неща за най-кратко време, благодарение на Марс, който преминава в Козирог. От друга страна, ретроградният Меркурий ще ви вдъхнови да поемете дълбоко въздух и да изчакате. 

Ето какво още ви очаква през месец февруари, според вашата зодия:

Овен

Оглеждайте се за нови възможности, свързани с кариерата ви. Не се колебайте да говорите с шефа си и да поискате повишение - това може да ви донесе повече позитиви, отколкото можете да си представите. На 7-ми Венера се премества във вашия знак, карайки ви да изглеждате и да чувствате страхотно. Увереността ви ще стигне до небето. Това е вашият момент да блестите, Овни.

Телец

През февруари ще ви бъде трудно да бъдете мотивирани на работа. Ще бъдете леко разочаровани от този аспект от живота си от 5-ти до 9-ти. Когато Венера се премести в Овен на 7-ми, вие ще започнете да обмисляте по-внимателно нещата и ще спрете да разхищавате парите си. Преди да си купите нещо, ще се замисляте дали наистина ви е необходимо, и това ще ви се отрази много добре. Пълнолунието на 9-ти ще ви напомни, че не всичко в живота е работа. Прекарвайте повече време с близките и приятелите си. 

Близнаци

Ще бъдете обвзети от мисли относно кариерата. Ще се чудите дали не трябва да направите някаква промяна. След 7-ми, когато Венера се премества в Овен, най-доброто нещо, което можете да правите, е да се мотаете с приятели. Напоследък получавате прекалено много натиск от всичко. Опитайте да се освободите и да почувствате свободата, която заслужавате. 

Вижте повече на: Jenite.bg

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"