Щерката на Бил Гейтс се сгоди за египтянин

Щерката на Бил Гейтс се сгоди за египтянин
A A+ A++ A

Бил и Мелинда Гейтс получиха щастлива новина тази седмица: сгоди се по-голямата им дъщеря - Дженифър. 23-годишната възпитаничка на Станфордския университет потвърди в инстаграм, че ще се омъжи за 28-годишния Найел Наср, родом от Чикаго, който участва в конни състезания за Египет - родината на неговите родители.

Двойката се среща от няколко години. "Найел Наср - ти си единствен по рода си... Нямам търпение да прекараме остатъка от живота си заедно - да се учим, да растем, да се смеем и да се обичаме! "Да" милион пъти".

Бъдещият младоженец също публикува свое съобщение по темата: "В момента се чувствам като най-щастливия човек на света... Нямам търпение да продължим да израстваме заедно през това приключение, наречено живот. И не мога да си представя моя живот без теб. Обичам те повече, отколкото можеш да си представиш и ти благодаря, че правиш всеки ден като сбъдната мечта за мен!".

На 1 януари родителите на Дженифър - 64-годишният милиардер и 55-годишната му съпруга, които ръководят "Фондация Бил и Мелинда Гейтс", отбелязаха своята 26-та годишнина от сватбата. Бил и Мелинда имат още две деца - синът им Рори, който е на 20 години и Фийби.

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"