Бербатов призова феновете си да не вярват на вестниците

Бербатов призова феновете си да не вярват на вестниците
В последните дни една от интересните спортни теми е трансфера на Димитър Бербатов, като за момента „Фиорентина" е отборът, който изглежда ще привлече нападателя. Снимка: Би Би Си
A A+ A++ A

Нападателят на „Манчестър Юнайтед" Димитър Бербатов написа доста объркващ по отношение на бъдещето си коментар на снимка в страницата си във „Фейсбук".

"Не четете много вестници, пишат каквото си искат," публикува Бербатов късно вечерта в понеделник, предаде БГНЕС.

Българинът успокои феновете си, че всичко ще бъде наред, но освен това ги призова да не вярват много на публикациите в медиите.

"Всичко ще бъде наред, бъдете спокойни, но и ние трябва да ядем, в паузите когато не работим. И не четете много вестници, пишат каквото си искат," гласи съобщението под снимка на Бербатов, на която той и агентът му Емил Данчев приготвят вечеря.

Съобщението е доста лаконично на фона на спекулациите около бъдещето му, а присъствието на агента му само потвърждават публикациите независимо от думите на Берба.

В последните дни една от интересните спортни теми е трансфера на Димитър Бербатов, като за момента „Фиорентина" е отборът, който изглежда ще привлече нападателя. Според пресата на Острова и в Италия, клубовете са договорили сделката, като в момента остава само решението на Бербатов, дали ще заиграе за Виола.

#Димитър Бербатов #„Манчестър Юнайтед" #нападател #трансфер #„Фиорентина" #вестници #медии

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Спорт
Последно от Спорт

Всички новини от Спорт »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници