Най-лошото коте на света си търси дом. Искате ли го?

Най-лошото коте на света си търси дом. Искате ли го?
A A+ A++ A

Приют за котки в щата Северна Каролина разпространи искрена обява за осиновяване на котката Пердита, като я нарича "най-лошата котка на света", съобщи Асошиейтед прес.

Характерът на котката Пердита не е за слабите духом, пишат служителите на приюта. Тя може "да се взира в душата ви, докато си помислите, че никога повече няма да сте радостни", уточнява обявата.

 
 


Служителите на приюта я сравняват с котката от романа "Гробище за домашни любимци" на Стивън Кинг, като казват, че "стряскащите скокове са нейна специалност, както и висенето в тъмни ъгли и властването в дома". Пердита обича "да мами хората, че е болна", а ветеринарят е съгласен, че тя е "гаднярка".

Пердита мрази също "розовия цвят, малките котенца, кучетата, децата, "Дикси чикс", филмите на "Дисни", Коледа и не на последно място . . . гушкането".

С надежда да й намери дом, приютът в окръг Мичъл, североизточно от Ашвил, дори се отказва от таксата за осиновяване.

Сърфиращите в интернет харесаха Пердита. Някои я нарекоха "официален талисман на 2020 г." Най-малко 13 души са направили дарения за нея. Вече са подадени 50 молби за осиновяването й. Един човек дори иска да я размени с кучето си, което "за нищо не става".

"Тя поне ще изглежда и ще се държи гадно, както би трябвало да прави куче пазач", обяснява той.

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Любопитно
Последно от Любопитно

Всички новини от Любопитно »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"