Ивет Лалова ще се омъжи скоро, вече мисли за дете

Ивет Лалова ще се омъжи скоро, вече мисли за дете
Ивет Лалова сподели, че вижда края на своята кариера след летните игри в Рио де Жанейро през 2016 г. Снимка: ЕПА/БГНЕС
A A+ A++ A

Най-добрата българска спринтьорка Ивет Лалова ще се омъжи „много скоро" за своя годеник – италианския лекоатлет Симоне Колио, с когото вече мислят и за дете, обяви самата тя.

„Още не сме определили дата. Но ще се омъжа за Симоне и сватбата ще бъде много скоро," заяви европейската шампионка в бягането на 100 метра пред Би Ти Ви.

„Симоне изигра и играе много важна роля в моя живот. Той ме дари с любов в най-трудния момент в живота ми и ми показа друг свят на леката атлетика, в който да имаш семейство на пистата," обясни Ивет Лалова.

Тя призна, че двамата със Симоне Колио вече се замислят за бъдеща рожба.

„Със Симоне мислим за детенцето. Сватбата е лесно нещо, обличаш роклята, отиваш пред олтара... и готово. Детенцето смятам, че ще дойде в правилния момент. Защото не искам, а и ще страдам, ако не мога да бъда постоянно до него," сподели още лекоатлетката.

Ивет Лалова допълни, че вижда края на своята кариера след летните игри в Рио де Жанейро през 2016 г.

„Загубих прекалено много години в малки и големи контузии. Кариерата ми минава с такава скорост, че, виждайки Рио, виждам моя край. Късметлийка съм за това, че съм много запазена физически. През годините не съм имала много тежки тренировки, не съм изтезавана," добави спринтьорката.

Основната ѝ мотивация остава най-доброто нейно постижение от 10,77 сек. на 100 метра, записано в Пловдив през 2004 г., година преди да счупи бедрена кост и да отсъства около две години.

„Времето от 10,77 секунди остава загадка за повечето хора. Избягах ги много млада. Още бях едно дете, което няма спирачки. Тези 10,77 секунди за мен в момента са една много голяма мотивация. Вярвам, че мога да ги достигна отново," завърши Ивет Лалова.

#Ивет Лалова #лека атлетика #спринт #Симоне Колио #Италия

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Спорт
Последно от Спорт

Всички новини от Спорт »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници