Играй и спечели с Novinite.bg и "1917"

Играй и спечели с Novinite.bg и "1917"
A A+ A++ A

Този януари, точно сто години след края на Първата световна война, носителят на „Оскар“ и режисьор, Сам Мендес ще ни върне на фронта с епичната военна драма "1917".

Използвайки неповторимия си авторски стил, Мендес разказва забележителна, едновременно красива и жестока история за приятелство, чест и жертвоготовност и ни разкрива малко позната страна на един от най- големите и тежки военни конфликти в историята на човечеството.


Освен младите Джордж МакКей и Дийн-Чарлс Чапман, които влизат в ролите на Скофийлд и Блейк, Сам Мендес разчита на присъствието на звезди от ранга на Колин Фърт, Бенедикт Къмбърбач и Марк Стронг, както и на доказали се имена като Ричард Мадън, Андрю Скот, Даниел Мейс, Ейдриън Скарбъро, Джейми Паркър и др. Освен режисьор Сам Мендес е и продуцент и автор на сценария заедно с Кристи Уилсън-Кернс (Penny Dreadful).


За да отбележим премиерата на филма "1917" , даваме възможност на двама от вас да спечелят двоен билет за филма.
За да се включите в играта, напишете в коментар под статията:

1. Кой е режисьорът на филма "1917"?
2. Отбележете (тагнете) ваш приятел, с когото бихте гледали филма.


Мендес споделя, че още от самото начало е бил напълно сигурен, че филмът трябва да бъде разказан в реално време – събитията да са пресъздадени и да протичат за зрителите със същата скорост, с която се изживяват от героите във филма: „Всяка стъпка в това пътуване, синхронът с всеки дъх на тези мъже, е неразделна и съществена част от историята. И няма по-добър начин да разкажеш тази история, освен чрез един продължителен кадър“.

Това помага на зрителите да се потопят в действието на филма и да почувстват, че са в окопите заедно с войниците.

Имате време от днес до 26 януари включително. Победителите ще бъдат обявени на 27 януари в сайта на Novinite.bg и в официалната ни Фейсбук страница.
Желаем Ви успех!

Връщаме се през 1917 на 24 януари 2020.

*Играта се организира от сайта Novinite.bg , който е част от интернет медийна група "Новините" ЕАД.
*"Новините" ЕАД се задължава да НЕ предоставя личните Ви данни на трети лица.
* Участието в играта означава, че сте съгласни с Общите правила за ползване на "Новините" ЕАД, както и с официалните правила на играта.


Станете част от Novinite.bg във Facebook!

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Любопитно
Последно от Любопитно

Всички новини от Любопитно »