Още един италиански клуб иска Бербатов в последния момент

Още един италиански клуб иска Бербатов в последния момент
При всички положения, ако Димитър Бербатов премине в нов отбор, това трябва да стане тази седмица, тъй като трансферният прозорец в Европа затваря на 31 август. Снимка: ЕПА/БГНЕС
A A+ A++ A

Нов кандидат за подписа на Димитър Бербатов се появява в последния момент.

До момента фаворит за привличане на нападателя на „Манчестър Юнайтед" бе „Фиорентина", но според „Гадзета дело спорт" сега в борбата е готов да се включи и „Интер", предаде бТВ.

Според информациите в Италия, „Фиорентина" вече се е разбрал с „червените дяволи" за трансфер на стойност 5 млн. евро и до 2 дни се очаква отговорът на българина.

Той очевидно се колебаел заради чувствително по-ниската заплата, която му предлагат в сравнение с настоящото му възнаграждение в „Манчестър Юнайтед".

Ръководството на английския клуб обаче още е далеч от финализиране на сделката с флорентинци и е готов да го продаде и на друг срещу малко по-високата сума от 5 млн. паунда (6,3 млн. евро).

„Интер" със сигурност е по-платежоспособен от „Фиорентина" и ако е сериозен в намерението си да привлече Димитър Бербатов, няма да има проблеми в изпълняването на изискванията, нито на футболиста, нито на „Манчестър Юнайтед".

Проблемът пред нападателя в случая е, че в „Интер" той отново няма да се радва на титулярно място.

„Нерадзурите" искат да го вземат като резерва на Диего Милито, а освен Димитър Бербатов, другата опция за заместник на аржентинеца при нужда е Алберто Джилардино.

При всички положения, ако Димитър Бербатов премине в нов отбор, това трябва да стане тази седмица, тъй като трансферният прозорец в Европа затваря на 31 август.

#Димитър Бербатов #„Манчестър Юнайтед" #„Фиорентина" #Италия #трансферен прозорец

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Спорт
Последно от Спорт

Всички новини от Спорт »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници