Облачно със слаб вятър

Облачно със слаб вятър
A A+ A++ A

Атмосферното налягане днес е значително по-високо от средното за месеца и през деня ще продължи да се повишава.

Преди обяд ще бъде облачно. В следобедните часове облачността над Западна България ще се разкъса. Ще духа слаб северозападен, в Източна България – умерен северен вятър. Максималните температури ще бъдат предимно между 0° и 5°, в София - около 2°, сочи прогнозата на НИМХ.

В планините в сутрешните часове е слънчево само по най-високите части, но облачността ще се разкъса и намалее и над останалите райони и след обяд ще бъде предимно слънчево. Ще духа умерен, по високите и открити части - силен вятър от север-североизток. Максималната температури на височина 1200 метра ще бъде минус 1°, на 2000 метра - около минус 5°.

По Черноморието ще бъде предимно облачно. През нощта облачността ще се разкъсва и намалява. Ще духа слаб, след обяд - умерен северен вятър. Максималните температури ще са 3°- 5°. Вълнението на морето ще бъде 1 - 2 бала. Температурата на морската вода е 7° - 8°.

На 20.01.2020 слънцето ще изгрее в 7:52 часа и ще залезе в 17:22 часа. Продължителност на деня 9:30 часа.

На 20.01.2020 луната ще изгрее в 3:40 часа и ще залезе в 13:39 часа. Осветеност на диска в 0h UT 22 %. Фаза на луната: след последна четвърт преди новолуние.

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Времето
Последно от Времето

Всички новини от Времето »