Преслава пак е бременна, вече не ходи и по участия

Преслава пак е бременна, вече не ходи и по участия
A A+ A++ A

Преслава май се кани да дари любимия си Павел с второ дете, шушука се усилено в чалга средите. Певицата, която в момента залива социалните мрежи със снимки от Тайланд, показва подозрително коремче на някои кадри, които не е обработила достатъчно добре с фотошоп. В същото време поне до момента не е обявила нито едно предстоящо участие. Това е знак, че най-вероятно се пази от работа, защото е бременна. 

Последното участие на Петя до момента е било в новогодишната нощ. След това тя е заминала за Тайланд със своя любим и не е договорила нито една изява в родна или чужда кръчма за след ваканцията си. Не е ясно кога отново ще се качи на сцената и то след изключително активен декември, в който се е изявявала през вечер. Очевидно отказът на работа не се дължи на мързел от страна на звездата. 

Най-вероятната причина е, че очаква дете. По същия начин тя спря участията си и при своята първа бременност. Това бе един от малкото знаци, че се готви да стане майка, тъй като в момента, в който състоянието ѝ започна да личи, тя се скри от публичното пространство и си позволяваше да пуска в интернет единствено снимки, на които не се вижда коремът ѝ. 

В момента въпреки старателната компютърна обработка на кадрите, които публикува от Тайланд, тя не успява да скрие добре заобленото си коремче, а може би просто не прави особени усилия за това, защото смята, че то все още не личи. Но на някои от снимките ясно се вижда, че е наедряло, а на други това е просто загатнато. Изпъкналите ребра на други снимки пък издават, че певицата най-вероятно гълта корема си, когато позира. Ето защо не е чудно, че той не се вижда на всички кадри. Затова пък гръдната ѝ обиколка прави впечатление. 

Преди около месец се заговори, че емблематичните гърди на Преслава, които бяха пред изчезване заради манията ѝ да слабее, внезапно са се уголемили, стигайки размерите от зората на нейната кариера. Клюкарите заподозряха, че най-вероятно е сложила силикон. Истината обаче би могла да е доста по-различна. В случай, че Преслава е бременна, първият външен признак за деликатното ѝ състояние са именно уголемените млечни жлези. 

Певицата роди първото си дете през септември 2018 г. Малката Паола вече е на година и 4 месеца, което е идеален момент за зачеване на второ дете. Така ще бъде спазена дежурната препоръка на лекарите второто раждане да е поне две години след първото, ако е било с операция, както в случая със звездата. Ако тя наистина е бременна, както сочат всички улики, едва ли ще го сподели публично на толкова ранен етап, пише "Уикенд".

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »