Гаджето на убитата Андрея събрал пари за годежен пръстен, сега отиват за надгробна плоча

Гаджето на убитата Андрея събрал пари за годежен пръстен, сега отиват за надгробна плоча
A A+ A++ A

Марио Милчев, който е първи братовчед на убитата жестоко Андрея, се съгласи да разкаже пред колегите от "Блиц" за живота на момичето. Той признава, че е съкрушен и не може място да си намери, откакто е разбрал тъжната новина за зверското престъпление. 

"Искам всички да знаят какъв чист и достоен човек беше тя, всички я сочеха за пример, а е минала през много тежко детство", подчертава Марио Милчев. 

- Андрея е имала много тежко детство, изоставена от майка си, сама с братчето си, каква е историята на семейството ѝ?

- Тяхната история е покъртителна. Майка й ги изоставя, когато са били съвсем малки. Баба им и дядо им умират. Баща им взима попечителството на децата и се грижи за тях. Майката напусна децата си заради друг мъж, започна да изневерява и реши да си зареже децата. Беше просто неморална жена - с три брака, с деца, всеки път зарязваше и тях.  Много хора, които присъстваха на погребението, казваха момичето беше авторитет за всички и всички разказваха истории с нея, как е помагала на други, колко добра е и колко е различна от майка си.  

- Как успя баща им да ги отгледа сам?

- Той така и не се събра с друга жена, не искаше да посрами децата си и да ги сочат с пръст. Когато майката на Андрея си тръгна, тя беше някъде около петгодишна. Цялата отговорност от това, че нямаше майка, в един момент падна на нея. Те пораснаха много малки, наложи им се в ранна възраст да бъдат и майка и баща един за друг.  Андрея не излизаше навън, без да се обади на баща си и да му каже къде отива, да иска неговото позволение. Не правеше нищо в разрез с баща си и винаги се съобразяваше с това какво ще кажат хората.  Страхуваше се, че майка й я е посрамила и не искаше да говорят за нея по същия начин.  Вуйчо ми е в неравностойно положение, но никога не е правил нещо в разрез със закона, за да си изхранва семейството и да си препитава децата. Те познават много добре лишенията, живели са често много бедно. Имаше ужасно тежко детство, бяха лишавани от много 

- Имала ли е конфликт с някого?

- Всички много, много страдат, защото си отиде един прекрасен човек. Тя беше истински ангел. До този момент не беше казала една дума на някого на въпреки, да се скара с някого, да има проблеми и въпреки трудностите и всички неща, които ги спъваха, се намери начин да се изучат, да се възпитат. 

- Била е много влюбена в приятеля си, какви планове имаха те?

- От четири години ходеше с едно и също момче, не е имала друг приятел, той я обичаше много, двамата бяха невероятно влюбени. В момента той го изживява много тежко. Той е сринат. Когато отива в полицията и е разбрал какво е станало с нея, е искал да си сложи край на живота, затова сега не го оставят и за минута сам. Те са имали планове да се оженят, събирал си е пари от стипендията, за да й вземе годежен пръстен. Днес, понеже вече се е видял с близките на Андрея, казал им - правих планове да й предложа брак веднага, щом завърши, но понеже това няма да стане, вземете тези пари, които спестих за надгробната плоча. Той приема всичко изключително тежко и не вижда смисъл да живее. У тях идват много хора да го успокояват, но е отчаян.

- Била ли е притеснявана и друг път от Аксел Олегов преди да я убие?

- Не, не мисля. Тя се страхуваше от неин комшия, който не е добре психически, спрямо него не е имала притеснения, не е контактувала с него. Те са комшии, но през три къщи и не общуваха.  Зная, че баща му е разделен с майката, защото я пребивал редовно, заплашвал я е често с нож, нападал я, казвал, че ще я заколи и той е бил свидетел на всичките тези неща. Може би до някаква степен се е запечатало това насилие и след това го е приемал като нещо нормално.

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"