(СНИМКИ) Спипаха Тервел Пулев в изневяра! Рогоносецът Боньо извади горещи чатове на жена си с боксьора

(СНИМКИ) Спипаха Тервел Пулев в изневяра! Рогоносецът Боньо извади горещи чатове на жена си с боксьора
A A+ A++ A

Тервел Пулев се оказа в епицентъра на мощен сексскандал, а доказателствата, че топ боксьорът изневерява на жена си - волейболистката Диана Ненова, са неопровержими. Рогоносецът - пловдивчанинът Боньо Робовски, осветли скандални чатове между Тервел и жена си, която е на 37 години. Малката кобра и шавливата съпруга на Боньо се запознали по време на боксовата главечер миналия месец в Пловдив.

Искарата между двамата пламнала след селфи, а оттогава събитията се развили мълниеносно. Палавата красавица хич не се притеснява, че слага рога на Робовски, който също е бивш боксьор, а пък Тервел се обяснява в любов на новата си тръпка като ученичка, повтаряйки постоянно, че я обича и засипвайки я с мили емотикони.

Гневният Боньо Робовски не остава длъжен и разкрива не само пикантните чатове между прелюбодейците. Той вади на светло и това, че жена му е подала жалба срещу него за домашно насилие, а часове по-късно се хвърлила в кревата му и дори забременяла, което наложило аборт.

"Подарявам ти я, да сте живи и здрави!!!Аз продължавам напред!!!! Колега си ми и искам да знаеш - коя жена пуска жалба да те затворят 24ч за домашно насилие и на следващият ден си идва вкъщи и прави секс, след което и аборт. Да си имаш едно наум", пише рогоносецът.

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »