Дъжд и сняг в неделя

Дъжд и сняг в неделя
A A+ A++ A

Днес преди обяд на много места в Южна България ще продължи да превалява дъжд, в планините – сняг, а по-късно валежите ще спират и от север облачността ще се разкъсва. Северозападният вятър ще утихне, а в Източна България ще се ориентира от север-североизток и ще бъде до умерен. Максималните температури ще са между 3° и 8°, в София – около 3°. Това съобщават от НИМХ.

Над планините облачността ще е значителна с валежи от сняг. Ще духа слаб до умерен вятър от изток-югоизток. Максималната температура на височина 1200 метра ще е около минус 1°, на 2000 метра - около минус 3°.

По Черноморието облачността ще е значителна, преди обяд с превалявания от дъжд, главно по южното крайбрежие. Ще духа до умерен вятър от северозапад, който ще се ориентира от север-северозапад. Максималните температури ще са между 5° и 8°. Температурата на морската вода ще е около 8°. Вълнението на морето ще е 2-3 бала.

На 12.01.2020 слънцето ще изгрее в 7:56 часа и ще залезе в 17:13 часа. Продължителност на деня 9:17 часа.

На 12.01.2020 луната ще изгрее в 19:11 часа и ще залезе в 9:19 часа. Осветеност на диска в 0h UT два дни следпълнолуние %. Фаза на луната: след пълнолуние преди последна четвърт.

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Времето
Последно от Времето

Всички новини от Времето »