Футболист №1 на България изведе "смърфовете", които впечатлиха с подкрепа към фен

Футболист №1 на България изведе "смърфовете", които впечатлиха с подкрепа към фен
A A+ A++ A

Превърналият се в легенда треньор Бруно Акрапович и футболист номер 1 на България - Димитър Илиев, изведоха отбора на Локомотив за първото занимание за 2020- та година.

4-ма футболисти са на проби при "смърфовете" от днес. Това са Габриел Асус, Жеферсон Жуниор, Игор Хайнен и Мирза Хасанбегович. Малко по-късно с багажа си на Лаута пристигна и турчинът с белгийски паспорт Албер Адемоглу.

Двама юноши на клуба също ще тренират с отбора. Това са Кристиан Томов и Петър Петров. По-късно към заниманията ще се присъединят Милош Петрович, Парвиз Умарбаев и Ален Ожболт.

Преди началото на заниманието отборът изказа подкрепата си към фен на черно-белите, на когото предстои операция на окото.

"Искам да поздравя всички с новата година и да си пожелая на нас и на нашите фенове да постигнем още по-големи успехи от миналата година". С тези думи започна треньорът на Локо Бруно Акрапович на пресконференция след първата тренировка за 2020 г.

„Започнахме с няколко нови играчи на проби. Все още обаче не мога да кажа нищо за тях. Има много оферти за Ален Ожболт и почти сигурно той няма да остане при нас, а ще иде мак в Слован Братислава. Трудно ще намерим негов заместник. Надявам се все пак да се появи играч, който да го замести. На този етап няма да освобождаваме други играчи. Това може да стане само, ако намерим по-добри от тях“, каза Акрапович.

Футболист №1 на България - Митко Илиев, пък даде да се разбере, че самочувствието в тима е високо.

"Още асимилирам това, което се случи в неделя. Много съм щастлив от наградата. Сега ни предстои по-трудното,  а именно подготовката. Трябва да сме на максимум, за да защитим позицията, която имаме и Купата, която спечелихме“, каза Илиев.

„Надявам се да намерим добри заместници на играчите, които ни напуснаха. Виждате, че Локомотив се противопостави на най-силния отбор в България Лудогорец. Спокойно мога да кажа, че сме конкуренция на шампиона. Мога да играя и като нападател и като халф. Чувствам, че отбора има нужда от мен и ще направя всичко, за да постигнем целите, които сме си поставили“, завърши капитанът на Локо.

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Бизнес
Последно от Бизнес

Всички новини от Бизнес »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"