Васил Найденов ще пее срещу 50 000 лева в кръчмата на Галена! Лили Иванова без изява на НГ заради 100 бона

Васил Найденов ще пее срещу 50 000 лева в кръчмата на Галена! Лили Иванова без изява на НГ заради 100 бона
A A+ A++ A

Голямата звезда на попсцената - Лили Иванова, ще си почива навръх 31 декември. Причина за нежеланото търкане на дивана вкъщи е липсата на достатъчно богат рестораньор, който да се прежали със 100 000 лева за нейно участие на празника. Така 80-годишната прима ще посрещне 2020-а без работа.

Васил Найденов обаче отново се пласира супер успешно. Любимецът на публиката е №1 - ще заработи колосалните 50 000 лева само за няколко часа с участие в заведението на своята колежка от „лекия жанр” Галена, пише Lupa.bg. Любопитното е, че Васко Кеца ще подгрява гвоздея на новогодишната програма - Галена, в кръчмата на съпруга й Галин във Велико Търново.

Според сценария Найденов ще извива глас пред около 500 човека публика в часовете преди полунощ. След това партито ще остане в ръцете и деколтето на 34-годишната Галина Генчева.

Мими Иванова пък, напук на своите 72 лазарника, че зарадва феновете в заведение в столичния кв. „Люлин”, което често посещава със своя съпруг Развигор Попов, съобщава lupa.bg. Засега е ясно, че Мими ще е сама на сцената.

Орлин Горанов пък е избрал да прибере 10 000 лева от ЧНГ-концерт в един от най-скъпите хотели във Велинград, показа още проверката ни.

Екранният дует Зуека и Рачков обаче ще бъдат разделени на посрещането на Новата година. Васил Василев ще води шоуто в един от големите хотели в Банско, като вместо с дребничкия си колега, ще си партнира с бившата вокалистка на Слави Трифонов, изритана от Дългия преди 3 години – Цветелина Грахич.

 

 
Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »